Statisch agent M/V
Bewaking

De belangrijkste opdracht van onze statische agenten is preventie, en uiteraard interventie indien nodig.

We zijn actief:

  • In de retailsector (een tiental boetieks langs de Nieuwstraat in Brussel bijvoorbeeld),
  • In de industrie: controle aan de metaaldetector, controle aan de uitgang,
  • In de bouwsector: aanwezigheid op werven.

Toegevoegde waarde H-Sécurité:

Onze ervaring in tal van domeinen is ongetwijfeld de toegevoegde waarde. We passen onze richtlijnen en de opdracht van onze agenten aan, in functie van het soort site.

We zijn een van de enige bewakingsfirma’s in België die investeert in “kwaliteitscontrole”. Daarom bezoeken onze inspecteurs elke site wekelijks een keer.

Op die manier willen we contact houden met onze agenten op het terrein en hun eventuele verzoeken of vragen noteren. Tegelijk zien we er ook op toe dat hun uniform perfect zit en dat ook op hun voorkomen niets aan te merken valt (netjes geschoren, enz.).

Vervolgens ontvangt de account manager een verslag, op basis waarvan hij eventueel acties kan ondernemen om volledig tegemoet te komen aan de door de klant ontvangen briefing.

Bij H-Sécurité sluit u dus niet enkel een overeenkomst voor bewakingsopdrachten maar kiest u voor een echte “terrein-” relatie met onze inspecteurs en voor een relatie gebaseerd op “commercieel vertrouwen” met onze account managers.

We worden dus partners en het is onze taak om het contact en een permanente relatie in stand te houden, waardoor we uw vertrouwen kunnen verdienen en we met acties/reacties proactief kunnen inspelen op uw behoeften.

  • Opleiding wet Tobback en controle van personen
  • Meertalig indien nodig
  • Uniform: kostuum, das of interventiepak