Parkeercontroleur
 

De parkeercontroleur doet vaststellingen voor wangedrag en parkeerovertredingen.

Onze agenten doen onmiddellijk vaststellingen wanneer voertuigen fout zijn geparkeerd. De administratieve boetes worden vervolgens door de bevoegde overheid geïnd.

H-Sécurité is reeds actief in:

  • De gemeente Evere,
  • Mijn gemeente Schaarbeek,
  • Een deel van de gemeente Sint-Joost,
  • De stad Zinnik.

De agenten die deze taken uitvoeren hebben behalve de basisopleiding in het kader van de wet Tobback, ook een opleiding « verrichten van vaststellingen » gevolgd.

Toegevoegde waarde H-Sécurité:

H-Sécurité is al 3 jaar actief in dat domein, waardoor het een zekere ervaring kan voorleggen en er nieuwe samenwerkingen volgen.

Momenteel tellen we 15 agenten per dag op straat, 7/7d, 2 functiehoofden en 3 voertuigen die ons in voormelde gemeenten zijn toegewezen.

Mobiele bewaking
Voor zowel opening als sluiting van kantoren, interventie na alarm of voor dagelijkse patrouilles, bestaat onze opdracht vooral uit observatie:

Zijn er verdachte elementen? Zijn er sporen van inbraak, vandalisme, diefstal, enz…. of andere elementen die in overleg met de eigenaar van het gebouw moeten worden gecheckt?

Onze mobiele bewakingsagenten noteren hun waarnemingen in een verslag, dat u binnen de 24 uur wordt toegestuurd. Indien er dringend actie moet worden ondernomen, zullen we samen de nodige contacten leggen in functie van het vastgestelde probleem.

Op die manier treden we onmiddellijk op en brengen we u in een volgende fase op de hoogte van de doorgevoerde acties.

  • Opleiding: Vaststellingen doen
  • Uniform: Interventiepak