H-Services
10 goede redenen om contact op te nemen met een schoonmaakbedrijf

Veel bedrijven hebben al gebruik gemaakt van de diensten van een schoonmaakdienstverlener en deze beslissing heeft veel voordelen. Inderdaad, in dit blogartikel presenteren we 10 redenen om contact op te nemen met een schoonmaakbedrijf in de professionele sector.

10 goede redenen om contact op te nemen met een schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf !

1. Goede arbeidsomstandigheden voor werknemers

Voor een bedrijf is het schoonmaken van kantoren en andere gebouwen van het grootste belang. Inderdaad, het welzijn van de werknemers en dus hun werk hangt ervan af. Ze moeten in een prettige en gezonde werkomgeving werken. Het inschakelen van een schoonmaakbedrijf is daarom een interessante optie om de werkomstandigheden van elke medewerker te verbeteren en zo het resultaat te optimaliseren.

2. Kwaliteitsreiniging

Gebruik maken van de diensten van een schoonmaakbedrijf betekent in de eerste plaats genieten van kwaliteitswerk dat wordt uitgevoerd door competente vakmensen.

Afhankelijk van de uit te voeren taken in de kantoren of andere lokalen, zoals het reinigen van verschillende vloeren, sanitaire voorzieningen of het afstoffen van computerapparatuur,… zijn ze in staat om elk oppervlak nauwkeurig te reinigen, in de relatieve regels van hygiëne en reinheid en waar het risico op schade bijna onbestaande is.

Om de duurzaamheid van de materialen te behouden, gebruiken de professionals hun eigen efficiënte technieken.

3. Naleving van normen en regels

Het primaire doel is om elk gezondheidsrisico te vermijden, ongeacht het type bedrijf. Het gebruik maken van een schoonmaakbedrijf berust ook op het vertrouwen van experts die de regels kennen die moeten worden toegepast op de gezondheidsbeveiligingen van werknemers die gebruik zullen maken van de professionele lokalen. Het is bijvoorbeeld onmisbaar in het geval dat het bedrijf chemische of gevaarlijke producten verwerkt , omdat sommige taken niet binnen ieders bereik liggen, dus moeten er voorzorgsmaatregelen worden genomen.

4. Hoogwaardige apparatuur inbegrepen in de service

Reinigingsbedrijven beschikken over toestellen apparatuur en producten die een perfecte reinheid garanderen, waardoor ze in staat zijn om een grondige reiniging uit te voeren. Ze zijn dus in staat om alle soorten oppervlakken te reinigen voor een onberispelijke reinheid dankzij specifieke machines die door professionals worden gebruikt, maar die wel echte resultaten garanderen. Het voordeel is dat aanbieders van industriële reinigingsdiensten met hun eigen toestellen reizen, wat een groot voordeel is voor bedrijven, aangezien zij geen aanzienlijke materiële middelen hoeven in te zetten.

Voor kleine bedrijven kan in een jaar tijd een aanzienlijke besparing van duizenden euro’s worden gerealiseerd. Dit komt omdat industriële reinigingsbedrijven beschikken over professionele toestellen en hoogwaardige producten die hen in staat stellen het werk feilloos uit te voeren. Een bedrijf dat een eigen schoonmaakploeg heeft, beschikt niet noodzakelijkerwijs over hetzelfde materiaal als een deskundige dienstverlener.

5. Diensten tegen een concurrerende prijs

Zoals we hebben gezien, bespaart het gebruik van een schoonmaakbedrijf in eerste instantie kleine bedrijven geld.
Daarnaast is te zien dat de servicekosten van een schoonmaakbedrijf vaak voordeliger zijn dan het inhuren van personeel om het bedrijf schoon te maken. Voor grotere bedrijven is het net zo voordelig, Omdat de kosten voor de schoonmaakdiensten niet in rekening worden gebracht in het budget van het bedrijf. De kosten van de diensten van de deskundige blijven immers vaak redelijk. Dit zal niet het geval zijn als het bedrijf schoonmakers inhuurt. Het ingehuurde personeel zal een extra last zijn. Het is een enorme investering voor een bedrijf omdat het ook moet worden voorzien van diverse sociale voorzieningen.

6. Diensten aangepast aan de behoeften van het bedrijf

De frequentie van de reiniging en de oppervlakte kunnen per bedrijf verschillen Het is vooral afhankelijk van de grootte van het bedrijf. Het ingehuurde schoonmaakbedrijf zal een service op maat kunnen aanbieden, d.w.z. een gepersonaliseerde, flexibele en een voordelige aanbod, omdat haar doel is om aan al de verwachtingen van de klant te voldoen. Als u al een persoon heeft die voor de dagelijkse schoonmaak kan zorgen, kunt u contact opnemen met de expert om de specifieke taken uit te voeren. Het gaat onder meer om het verwijderen van afval dat is achtergelaten door een verhuizing of een evenement dat binnen het bedrijfspand is georganiseerd. Met andere woorden, het is mogelijk om aan alle soorten verzoeken te voldoen.

7. Een professionele en bevredigende service

We moeten het hebben over de professionaliteit van professionals. Ze zijn in feite discrete en ervaren medewerkers vanwege een zeer specifieke opleiding om de professionals van het bedrijf waarmee ze samenwerken niet te storen. Ze komen naar de interventieplaats met volledige uitrusting. Bovendien kunt u door het inschakelen van een schoonmaakdeskundige er zeker van zijn dat u altijd een schoon kantoor heeft.

Dit type bedrijf zet een erezaak in het beheer van de human resources. Zo stuurt zij bij afwezigheid van een van haar medewerkers automatisch een vervanger. In eerste instantie om haar klanten niet teleur te stellen en hen trouw te blijven, maar ook omdat het deel uitmaakt van hun waarde, d.w.z. altijd van dienst willen zijn en het beste voor haar klanten willen doen.

8. Een belangrijke beschikbaarheid

Als een bedrijf naar een groter pand wil verhuizen bijvoorbeeld en een bepaalde deadline heeft, dan kan het beroep doen op een schoonmaakbedrijf om deze deadline te halen. Zo heeft het bedrijf de garantie dat alles op tijd klaar zal zijn.

U hoeft alleen contact op te nemen met het schoonmaakbedrijf en een afspraak te maken met hen voor de interventie. Ze zijn altijd beschikbaar om u een dienst te verlenen ongeacht welke dag. Het voordeel is dat ze elke klant toestaan om werk gedaan te krijgen wanneer ze willen.

9. Een aanzienlijke tijdsbesparing

Door het onderhoud te delegeren aan een schoonmaakbedrijf bespaart het bedrijf veel tijd, vooral op het gebied van personeel beheer. Bovendien vermijdt het de aanwerving van het huishoudelijk personeel en de opvolging van verscheidene dossiers.

Vervolgens wordt op het niveau van het gesprek zelf, door een beroep te doen op een gespecialiseerde externe dienstverlener, het werk altijd sneller en van betere kwaliteit uitgevoerd dan wanneer het zou worden uitgevoerd door een persoon binnen het bedrijf, wiens hoofdberoep misschien niet die van een specialist is. fr Des te meer omdat de apparatuur die ze gaan gebruiken beter geschikt is voor grondige reiniging.

10. Voor het prestige van het bedrijf

De reputatie van een bedrijf vloeit ook voort uit de uitstraling van het hoofdkantoor, de gebouwen en de kantoren. Versheid en hygiëne zijn belangrijke details die ook het imago en de merkwaarden van een bedrijf weerspiegelen. De professionaliteit en de kwaliteit van de dienstverlening van een bedrijf kunnen ernstig in het gedrang komen als het bedrijfspand niet goed wordt onderhouden.

Bovendien vereist de hechting van nieuwe klanten aan haar diensten ook een gezond en correct imago. Voornamelijk wat betreft het onderhoud van het pand, dat dus vrij regelmatig moet zijn.

Wilt u contact opnemen met een schoonmaakbedrijf? Contacteer ons.

bron : www.rovira.fr

Vous aimerez aussi