HS-GROUP

EEN ERVAREN BEDRIJF

HS-GROUP VOLDOET AAN UW BEHOEFTEN DOOR TWEE DIVISIES GESPECIALISEERD IN VEILIGHEID EN SERVICE

Pool
H-Security

Een dagelijkse onmisbare partner

H-SÉCURITÉ biedt zijn diensten aan een breed scala van klanten in de meest uiteenlopende sectoren en klantsegmenten. Hoewel menselijke bewaking een belangrijk punt is, zetten we onze inspanningen in voor technologische verbetering en innovatie om een steeds innovatiever beveiligingssysteem en -diensten aan te bieden om aan specifieke verzoeken tegemoet te komen. H-Sécurité stelt bijna 300 mensen tewerk in heel België. Dit heeft dus betrekking op verschillende veiligheidsdiensten.

Bedrijven en publieke/private overheden

Woonwijken & villa’s

Mobiele bewaking is de bescherming van woonplaatsen, zoals woonwijken en villa’s, zijn op het eerste gezicht een dienst waar onze klanten veel vraag naar hebben.

Winkelinspecteur

Hun missie is om de gestolen goederen terug te halen en een duidelijke boodschap te sturen naar de dieven die op heterdaad zijn betrapt.

Agent Hondengeleider

De bewaking met hond is ideaal in grote buitenruimtes (bouwplaatsen, parken, parkings…) en verhoogt het gevoel van veiligheid van uw bezoekers.

Statische bewaking

Snel en efficiënt handelen in noodsituaties? Dit is de specialiteit van de hooggekwalificeerde en veelzijdige veiligheidsagenten van H-Security.

Mobiele patrouille

Mobiele monitoring is de meest kosteneffectieve bescherming voor uw bedrijf. Het is ideaal als je geen permanent intern beveiligingsteam hebt.

Evenementen

Beveiliging van evenementen is geen luxe. Het is een essentieel element voor elk evenement dat een groot aantal mensen samenbrengt: feest, beurs of beurs, enz.

Parkeercontrole

Onze agenten merken onmiddellijk de auto’s op die niet goed geparkeerd zijn.

Receptionist

Onze receptionisten zijn eerlijk, stipt en behulpzaam. Zij beheren uw receptie, behandelen telefoongesprekken, verwelkomen bezoekers…

Rapportagetools

Bij H-Security maken observatie en rapportage deel uit van ons DNA. Dankzij het H-Sécurité Client Portal kunt u cruciale gegevens volgen en samenstellen.

Nog vragen?

H-Sécurité FAQ’s

Onze experts beantwoorden uw meest gestelde vragen

Wat zijn de responstijden?

H-Security biedt u de mogelijkheid om in minder dan 24 uur effectieve beveiligingsdiensten op te zetten.

We streven er dus naar om in minder dan 24 uur te voldoen aan de beveiligingsbehoeften van onze klanten en dit zonder de kwaliteit van onze diensten aan te tasten.

Waarom een beveiligingsbedrijf gebruiken?

Er zijn vele redenen om gebruik te maken van een erkend beveiligingsbedrijf. Zij zijn niet alleen goedgekeurd door het ministerie van Binnenlandse Zaken, maar zijn ook de enige die gemachtigd zijn om veiligheidsdiensten te verlenen. Bovendien kan H-Sécurité ingrijpen op verschillende terreinen zoals industriële en commerciële gebouwen, evenementen, enz.

Zonder te vergeten dat u de zekerheid heeft dat de diensten op een efficiënte en kwalitatieve manier zullen worden uitgevoerd.

Zo kunnen uw medewerkers zich concentreren op hun taken en met een gerust hart werken.

Welk type beveiligingsbedrijf moet u kiezen?

Bij de keuze van een beveiligingsbedrijf kan het vervelend zijn om het type beveiligingsbedrijf te kiezen vanwege de overvloed aan beveiligingsbedrijven op de markt.

Het is essentieel om ervoor te zorgen dat de bewakers die u ter beschikking stelt een ministeriële vergunning hebben om te werken. Deze kaart is dus verplicht om als veiligheidsagent op Belgisch grondgebied te werken.

Bovendien is het, gezien het aantal bestaande bewakingsfuncties, essentieel dat uw contactpersoon u kan begeleiden in de verschillende specialiteiten van het beroep, op basis van een voorafgaande risicoanalyse van uw organisatie.

Voor wie is H-Security?

Elk bedrijf moet in staat zijn om zijn risico’s te beperken en veiligheid is een van de risico’s die moeten worden beperkt. En de beste manier om dit te doen is door het uit te besteden aan een erkend bedrijf als H Sécurité, voor wie veiligheid de core business is.

Tot de risico’s waarmee een bedrijf te maken kan krijgen behoren risico’s op diefstal, geweld, schade, enz.

Als u geconfronteerd wordt met deze H-Security-risico’s, beschikt u over adequate oplossingen om effectief te reageren. Onze ervaring binnen bedrijven, winkels, evenementen, industriële sites, etc., stelt u in staat om u te laten ondersteunen door een ervaren bedrijf.

Aanbiedingen voor outsourcing

Bedrijven willen zich steeds meer focussen op hun core business en alle andere taken toevertrouwen aan bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Zo kunnen ze de ondersteunende diensten geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan hun core business.

Bezoekersreceptie

Ontvangst van bezoekers, Registratie in het register, Ondersteuning voor oproepen en hun opvolging, Ontvangst van pakketten, Beheer en distributie van post.

Helpdesk

Wij bieden u onze helpdeskoplossing om u te helpen bij elk type werk: marktonderzoek, klantenondersteuning, enz.

Administratieve ondersteuning

Kantoorautomatisering en administratieprofiel, Opstellen, opstellen en uitvoeren van procedures, coderen, archiveren en archiveren, onderzoek, etc.

Kantoorassistent

De Office Assistant stelt u in staat om een gekwalificeerd en ervaren persoon in uw team te hebben.

Gastheren/Steward

Meertalig profiel, Uniform met de uitstraling van uw merk/bedrijf. Als die er niet zijn, staan ​​de gastvrouwen en stewardes in zwart-wit.

Promogirl/ Promoboy

Wij zorgen voor de verspreiding van uw flyers, versterken uw zichtbaarheid tijdens shows of speciale acties.

Valet/Jockey

Een team van jonge mannen met bewezen ervaring staat tot uw beschikking voor het verplaatsen van voertuigen.

Vervoer met chauffeur

H-Services biedt u high-end limousines en sedans voor al uw reizen met chauffeur.

Verkoopautomaten

Daarom hebben we vendingoplossingen ontwikkeld voor bedrijven die het welzijn van hun medewerkers belangrijk vinden.

Neem contact