0%

AFDELING H-SÉCURITÉ
EEN DAGELIJKSE ONMISBARE PARTNER

H-SÉCURITÉ biedt zijn diensten aan een breed scala van klanten in de meest uiteenlopende sectoren en klantsegmenten. Hoewel menselijke bewaking een belangrijk punt is, zetten we onze inspanningen in voor technologische verbetering en innovatie om een steeds innovatiever beveiligingssysteem en -diensten aan te bieden om aan specifieke verzoeken tegemoet te komen.
H-Sécurité stelt bijna 300 mensen tewerk in heel België. Dit heeft dus betrekking op verschillende veiligheidsdiensten.

RESIDENTIËLE BEWAKING
UW HUIS VEILIGSTELLEN
BEDRIJVEN EN PRIVATE/PUBLIEKE AUTORITEITEN :
H-Sécurité FAQ's
Onze experts beantwoorden uw meest gestelde vragen

Wat zijn de responstijden?

H-Security biedt u de mogelijkheid om in minder dan 24 uur effectieve beveiligingsdiensten op te zetten.

We streven er dus naar om in minder dan 24 uur te voldoen aan de beveiligingsbehoeften van onze klanten en dit zonder de kwaliteit van onze diensten aan te tasten.

Waarom beroep doen op een beveilingsbedrijf?

Er zijn vele redenen om gebruik te maken van een erkend beveiligingsbedrijf. Zij zijn niet alleen goedgekeurd door het ministerie van Binnenlandse Zaken, maar zijn ook de enige die gemachtigd zijn om veiligheidsdiensten te verlenen. Bovendien kan H-Sécurité ingrijpen op verschillende sites zoals industriële en commerciële gebouwen, evenementen, enz.

Zonder te vergeten dat u de zekerheid heeft dat de diensten op een efficiënte en kwalitatieve manier zullen worden uitgevoerd.

Zo kunnen uw medewerkers zich concentreren op hun taken en met een gerust hart werken.

Welk type beveiligingsbedrijf moet u kiezen?

Bij de keuze van een beveiligingsbedrijf kan het vervelend zijn om het type beveiligingsbedrijf te kiezen vanwege de overvloed aan beveiligingsbedrijven op de markt.

Het is essentieel om ervoor te zorgen dat de bewakers die u ter beschikking stelt een ministeriële vergunning hebben om te werken. Deze kaart is dus verplicht om als veiligheidsagent op Belgisch grondgebied te werken.

Bovendien is het, gezien het aantal bestaande bewakingsfuncties, essentieel dat uw contactpersoon u kan begeleiden in de verschillende specialismen van het beroep, op basis van een voorafgaande risicoanalyse van uw organisatie.

Tot wie richt H-Sécurité zich?

Elk bedrijf moet in staat zijn om zijn risico’s te beperken en veiligheid is een van de risico’s die moeten worden beperkt. En de beste manier om dit te doen is door het uit te besteden aan een erkend bedrijf als H Sécurité, voor wie veiligheid de core business is.

Tot de risico’s waarmee een bedrijf te maken kan krijgen behoren risico’s op diefstal, geweld, schade, enz.

Als u geconfronteerd wordt met deze H-Security-risico’s, beschikt u over adequate oplossingen om effectief te reageren. Onze ervaring binnen bedrijven, winkels, evenementen, industriële sites, etc., stelt u in staat om u te laten ondersteunen door een ervaren bedrijf.

Nog vragen?

VERSTUREN
VERSTUREN

Residentiële beveiliging

Steeds meer bedrijven willen zich richten op hun kernactiviteiten en alle andere taken toevertrouwen aan bedrijven waarvan dit de specialiteit is. Zij kunnen zo alles of een deel van hun diensten die buiten hun kernactiviteiten vallen outsourcen.

Aanbiedingen voor outsourcing
Wij bieden diensten aan die u in staat stelt om u te richten op uw bedrijf.
Ontvangst van bezoekers, Registratie, Oproepenbehandeling en -tracering, Ontvangst van pakketten, Postbeheer en -distributie.
Receptionist
Onze toegevoegde waarde H-services
Wij bieden u onze helpdeskoplossing aan om u te helpen bij alle soorten werk: marktonderzoek, klantenondersteuning, enz. Meertalig (perfecte beheersing), computervaardigheden die nodig zijn om een specifiek programma te gebruiken.
Helpdesk
Onze toegevoegde waarde H-Services
Office profiel en administratie, creëren, opstellen en implementeren van procedures, coderen, klasseren en archiveren, onderzoek, selectie en identificatie van de gevraagde informatie.
Administratieve ondersteuning
Tijdsbesparing dankzij geselecteerde mensen
De Office Assistant stelt u in staat om een gekwalificeerd en ervaren persoon in uw team te hebben.
Kantoorassistent
De aanwezigheid van een getraind en ontvankelijk persoon
Meertalig profiel uniform met de uitstraling van uw bedrijf/merk. Als er geen is, zijn de gastvrouwen en de steward in zwart-wit. Eén teamleider per evenement.
Gastheren/Steward
Ervaring voor grootschalige evenementen
Wij zorgen voor de verspreiding van uw flyers, versterken uw zichtbaarheid tijdens shows of speciale acties.
Promogirl/Promoboy
Jonge en dynamische profielen
Een team van jonge mannen met bewezen ervaring staat tot uw beschikking voor het verkeer van voertuigen. Een teamleider zorgt voor het begrip van uw aanvragen en de opvolging binnen het team.
Valet/Jockey
Te allen tijde beschikbaar
H-Services biedt u high-end limousines en sedans voor al uw ritten met chauffeur.
Vervoer met chauffeur
Geef jezelf het comfort dat je verdient
Daarom hebben we verkoopautomaten ontwikkeld voor bedrijven die zich bekommeren om het welzijn van hun medewerkers.
Verkoop
Luisteren naar je lichaam en het voorkomen van vermoeidheid
SCHOONMAAKDIENSTEN

Nog vragen?

VERSTUREN
VERSTUREN

H-Service FAQ's
Onze experts beantwoorden uw meest gestelde vragen

WAAROM DE SCHOONMAAK VAN UW BEDRIJF OUTSOURCEN?

Er zijn vele redenen om een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in te schakelen. Naast de ondersteuning door een professioneel schoonmaakbedrijf bespaart u op personeels- en materiaalkosten. Daarnaast profiteert u van goed opgeleid en goed geoutilleerd personeel dat binnen de contractvoorwaarden kwaliteitswerk verricht.
Bovendien worden onze schoonmaakdiensten uitgevoerd met respect voor het milieu.

WELKE APPARATUUR WORDT GEBRUIKT?

Onze teams beschikken over een groot aantal uitrustingen die hen in staat stellen om sneller en efficiënter te werken. Zo wordt onder meer de volgende uitrusting ter beschikking gesteld: professionele schoonmaakkarren, professionele stofzuigers, borstels, enz.

km-testimonial-pic
Marc PagnolLeur avis
Entreprise sérieuse, prestation de qualité, la finition du nettoyage des VR a été rectifié, ponctualité et si retard, le client est averti. En un mot : professionnelle !
km-testimonial-pic
Katia RozelleLeur avis
Une disponibilité toujours au rendez-vous des responsables du groupe.
Nous avons établis clairement le cahier des charges du site nous avons hâte de commencer. Merci HS-group!
km-testimonial-pic
Eric SantonaxLeur avis
Je ne pense avoir rien à redire sur l’efficacité des services proposés.
Nous apprécions fortement les activités de relaxations pratiqués au sein de même de notre établissement.
Nieuws
Volg onze publicaties. Artikelen die u informeren over veiligheidsvoorschriften of praktisch advies over het helpen van mensen. Vind ook nieuws over HS-group.

10 goede redenen om contact op te nemen met een schoonmaakbedrijf

  • 29 mei 2020
  • 0
Veel bedrijven hebben al gebruik gemaakt van de diensten van een schoonmaakdienstverlener en deze beslissing heeft veel voordelen. Inderdaad, in dit blogartikel presenteren we 10 redenen om contact op te nemen met een schoonmaakbedrijf in de professionele sector.
Read more >>

Wat is facility management? Alles weten !

  • 2 mei 2020
  • 0
Facility Management brengt alle ondersteunende activiteiten samen die bijdragen aan de goede bedrijfsvoering, namelijk human resources management, financieel management en logistiek.
Read more >>

Top 9 manieren om inbraak te voorkomen

  • 8 mei 2020
  • 0
Alle inbraakslachtoffers zeggen het: je voelt je geschonden in je privacy en het kost tijd om je weer veilig te voelen in je huis. Terwijl gestolen goederen snel worden vergeten omdat de verzekering het betaalt, is het trauma moeilijker om mee te leven.
Read more >>
NOODGEVAL H-SÉCURITÉ +32 (0)2 242 46 10
We hebben een duidelijke missie : uw bedrijf beveiligen met behulp van de beste beveiligingsservice.
ZICH BESCHERMEN
ZICH BESCHERMEN