Andere diensten

Sneeuwruimen van uw bedrijfsparkeerplaatsen, privé opritten en zoutstrooien

Grosse chute de neige? Grote sneeuwval? Wees niet verantwoordelijk voor een winterongeluk. Al bijna 25 jaar biedt H-Services bedrijven in België de dienst van sneeuwruiming voor parkeergarages aan om deze veilig en snel toegankelijk en operationeel te maken voor zowel het grote publiek als uw leveranciers.

Winterse omstandigheden veroorzaken soms veel zorgen in het luchtledige van uw bedrijf. Onze machines, gaande van eenvoudige sneeuwschuivers tot tractoren met sneeuwschuivers, kunnen op elk moment en overal in België snel ingrijpen.

Zelfs als het niet heeft gesneeuwd, kan uw parkeerplaats, weg of toegangsweg door de vorst worden getroffen. De grond is glad en gevaarlijk. Onze zoutstrooiservice kan preventief of op verzoek ingrijpen. Van 1 november tot 31 maart bieden wij een 24/7 horlogeservice aan. Om de meest urgente situaties het hoofd te bieden, blijven we dag en nacht beschikbaar, om een snelle en efficiënte service aan onze klanten te garanderen.

Neem snel contact met ons op via onze offerte voor het verwijderen van sneeuw – zoutstrooien. Een adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Evacuatie van grote voorwerpen en afval, enz… Diensten op maat, altijd meer aangepast aan uw behoeften.

H-Services biedt haar klanten geïntegreerde serviceoplossingen op het gebied van reiniging en technisch onderhoud van hun gebouwen en installaties.

Op basis van hun specifieke behoeften bieden wij een zeer breed scala aan specifieke diensten aan.

Interne en externe reiniging van computers en kantoormachines

Vervanging van het personeel van de klant bij korte of lange afwezigheid
Ongediertebestrijding en -verwijdering: ongediertebestrijding en -verwijdering
“H-Services Producten”: distributie van reinigingsproducten onder onze merknaam
Facilitair advies
Verwijdering van volumineuze en afvalmaterialen

Sneeuwruiming, zoutstrooien en reinigingsservice, overal in België!

Sneeuwruiming, zoutstrooien en reinigingsservice, overal in België :

Brussel (Anderlecht, Brussel, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Agatha-Berchem, Sint-Gillis, Sint-Joost-tien-Node, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Ukkel, Vorst, Boitsfort)

Waals Brabant (Nijvel, Waterloo, Braine-l’Alleud, Braine-le-Château, Ittre, Waver, …)
Luik (Luik, Eupen, Huy, Spa, Malmedy, …)
Luxemburg (Libramont, Bertrix, Arlon, Bastogne, Saint-Hubert, Bouillon, …)
Henegouwen (Charleroi, Mons, La Louvière, Thuin, …)

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een snelle en gratis offerte. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een snelle en gratis offerte. Onze sneeuwverwijderaar / strooier/reinigingsdienst staat zeer snel tot uw beschikking.

Nog vragen?

H-Service FAQ’s

Onze experts beantwoorden uw meest gestelde vragen

Waarom huishoudelijke schoonmaak uitbesteden?

De voordelen zijn legio. Door het schoonmaken van uw
professionele lokalen:

 • u bespaart personeelskosten, maar ook materiaalkosten
 • je hebt toegang tot opgeleid en goed uitgerust personeel
 • u bent verzekerd van kwaliteitswerk, onder de voorwaarden die u in het contract hebt vastgelegd
 • het servicebedrijf kan ook diensten aanbieden die voldoen aan milieueisen, die deel kunnen uitmaken van de benadering van duurzame ontwikkeling van uw bedrijf
 • Ten slotte kiest u het tijdstip dat bij u past: overdag of buiten de traditionele kantooruren.

Eindschoonmaak: waar bestaat het uit?

Reiniging aan het einde van de bouwplaats betreft bedrijven die bouw- of renovatieplaatsen uitvoeren. Deze laatste zijn verplicht om schone plaatsen aan hun klanten te leveren (Standaard NF P 03-001). Dus aan het einde van de site doen ze een beroep op leveranciers die gespecialiseerd zijn in de schoonmaak ervan.

De reinigingsfase aan het einde van de bouw wordt uitgevoerd tijdens de zogenaamde OPR-fase (Pre-Reception Operations).

Concreet bestaat dit uit:

 • Maak vloeren schoon door ze met de hand te wassen of met meer praktische machines (monoborstel of schrobber …),
 • Desinfecteer bepaalde kamers (sanitair, keukens),
 • Evacueer en verwijder bouwafval en residuen (puin, gips, zaagsel, enz.),
 • Plafonds en muren wassen,
 • Stof, stofzuig, veeg en stofzuig de verschillende ruimtes inclusief kasten en andere ventilatiekanalen,
 • Verwijder vuil (lijm en verf)
 • DVensters ontvetten, schrapen, wassen en polijsten (ruiten, vensterbanken, afdichtingen),
 • Ventileer de plaats om geuren te verwijderen en de lucht te desinfecteren.

Als u meer wilt weten, aarzel dan niet om onze gids over schoonmaakruimten te raadplegen. Houd er ook rekening mee dat u de mogelijkheid heeft om eenvoudig en gratis een offerte aan te vragen via ons contactformulier.

Professionele reiniging: wat is strippen met luchtwassing?

Airbrushen wordt gebruikt om oppervlakken te strippen om verf, graffiti, roestsporen enz. Te verwijderen. Het wordt gebruikt op muren, scheepsrompen, gevels, monumenten, enz. De techniek bestaat uit het spuiten van een schuuraggregaat (schuren) met perslucht onder lage druk (minder dan 9 bar).

Airbrushen gebeurt met een speciale machine: de airbrusher. De airbrush-buis wordt afgesloten met een mondstuk om de uitstroomsnelheid van het mengsel te verhogen.

Wanneer water wordt toegevoegd aan het schuurmiddel en aan de lucht, wordt dit hydrogommage genoemd.

Er zijn bedrijven gespecialiseerd in air-scrub en hydro-scrub, die hun diensten aanbieden aan gemeenschappen om de meubels, muren en monumenten van een stad te behandelen.

Welke materialen voor het onderhoud van het pand?

Er zijn veel apparaten die worden gebruikt door schoonmaakprofessionals. Ze maken het mogelijk om snelheid en efficiëntie te behalen. Onder deze apparaten zijn:

 • de professionele schoonmaakwagen: dankzij de zwenkwielen vereenvoudigt deze uitrusting het transport van professionele reinigingsapparatuur. Reinigingsmiddelen zijn mobieler en schoonmaakproducten, bezems, textiel (doeken en microvezeldoeken), sponzen, vuilnisbakken en emmers vinden gemakkelijk hun plaats.
 • De stofzuiger: afhankelijk van het model kan hij as, asbest, zaagsel, water en stof stofzuigen …
 • De schrobzuigmachine: veel gebruikt in supermarkten en hotels (vloeren, roltrappen, gangen en hallen) om oppervlakken te stofzuigen, wassen en drogen. Er zijn compacte, zelfrijdende, zelfdragende en autonome (automatische) modellen.
 • De monoborstel: het is geschikt voor het reinigen, strippen, polijsten en polijsten van vloeren.
 • De veegmachine: hiermee kunt u resten schrapen, stofzuigen en verzamelen. Het is verkrijgbaar in thermische, industriële, handmatige en wegversie.
 • De stoomreiniger: het verspreidt een stoom die zorgt voor een grondige reiniging van vloeren, muren en werkplaatsgereedschap.
 • De hogedrukreiniger: aanbevolen voor het strippen en reinigen van vloeren, muren en machines, is geschikt voor alle soorten oppervlakken. Ze bestaan ​​met elektrische of thermische motor.

Wat is nat vegen (gladde vloeren)?

Het nat vegen is bedoeld om de vloer af te stoffen zonder een stofzuiger te gebruiken. Het stof wordt opgevangen met een bezem met nat gaas. Het gaas blijft in contact met de grond om het stof op te vangen. Je kunt de bezem duwen of S op de grond uitvoeren.

In de praktijk is het belangrijk om:

 • til de mopzool niet
 • op ga niet achteruit met de bezem

Dit type manipulatie zou de gevolgen hebben van het opnieuw
plaatsen van de stof op de vloer.

Het is raadzaam om te beginnen met ontoegankelijke plaatsen (langs muren, onder meubels, enz.), Dan de open ruimtes te verzorgen en te eindigen bij de ingang van de kamer. Bij aankomst in een nieuwe kamer wordt het gaas verschoond.

De natte veeg verzamelt alle stofdeeltjes op een gladde vloer, die met name geschikt is voor voeringen van het “lino” -type die veel worden gebruikt in ziekenhuizen. De doorgang van nat gaas reinigt noodzakelijkerwijs een beetje, zo niet veel, als wasmiddel wordt toegevoegd.

Het belangrijkste voordeel van nat vegen is het vermijden van lucht- en stofcirculatie, geluid en elektriciteitsverbruik ! Met dit proces kan tot 90% van het stof worden opgevangen.