Evenementen

Beveiliging van evenementen is geen luxe. H-Sécurité Events garandeert de volledige veiligheid van uw evenement – zowel op het vlak van veiligheid als op het vlak van beveiliging.

Bewaking, beveiliging en professionele diensten aangepast aan uw evenementen

Beveiliging van evenementen is geen luxe. Het is een onmisbaar element voor elk evenement dat een groot aantal mensen samenbrengt: feest, kermis of beurs, sport- of cultuurevenement, enz. H-Sécurité Events garandeert de volledige veiligheid van uw evenement – zowel op het vlak van veiligheid als op het vlak van beveiliging.

Beveiliging van het evenement

Ticketfraude, diefstal, brand, illegale toegang, … Er zijn talloze risico’s die uw evenement kunnen bederven. Geen paniek: H-Security biedt een of meer beveiligingsagenten om de risico’s te beperken – of uw evenement nu klein of groot is. Dankzij partnerschappen met lokale en gespecialiseerde actoren zoals :

Brandweermannen en reddingswerkers,

Oplossingen voor toegangscontrole, draagbare metaaldetectie en mobiele videobewaking,

Real-time oplossingen voor bewaking op afstand en alarmmonitoring, crowd control etc…

Extra diensten

Dankzij partnerschappen met lokale en gespecialiseerde actoren bieden wij u extra diensten aan om het goede verloop van uw evenement te garanderen. Denk aan parkeerwachters, garderobe bezorgers, stewards en event hostesses. Uw voordeel: slechts één partner voor alle veiligheidsbehoeften van uw evenement.

3 belangrijke voordelen van onze evenementendiensten

Een breed scala aan beveiligingsoplossingen.

Een service op maat, aangepast aan uw behoeften.

Slechts één partner: H-Security coördineert al uw beveiligings- en aanverwante diensten.

Nog vragen?

H-Sécurité FAQ’s

Onze experts beantwoorden uw meest gestelde vragen

Wat zijn de responstijden?

H-Security biedt u de mogelijkheid om in minder dan 24 uur effectieve beveiligingsdiensten op te zetten.

We streven er dus naar om in minder dan 24 uur te voldoen aan de beveiligingsbehoeften van onze klanten en dit zonder de kwaliteit van onze diensten aan te tasten.

Waarom een beveiligingsbedrijf gebruiken?

Er zijn vele redenen om gebruik te maken van een erkend beveiligingsbedrijf. Zij zijn niet alleen goedgekeurd door het ministerie van Binnenlandse Zaken, maar zijn ook de enige die gemachtigd zijn om veiligheidsdiensten te verlenen. Bovendien kan H-Sécurité ingrijpen op verschillende terreinen zoals industriële en commerciële gebouwen, evenementen, enz.

Zonder te vergeten dat u de zekerheid heeft dat de diensten op een efficiënte en kwalitatieve manier zullen worden uitgevoerd.

Zo kunnen uw medewerkers zich concentreren op hun taken en met een gerust hart werken.

Welk type beveiligingsbedrijf moet u kiezen?

Bij de keuze van een beveiligingsbedrijf kan het vervelend zijn om het type beveiligingsbedrijf te kiezen vanwege de overvloed aan beveiligingsbedrijven op de markt.

Het is essentieel om ervoor te zorgen dat de bewakers die u ter beschikking stelt een ministeriële vergunning hebben om te werken. Deze kaart is dus verplicht om als veiligheidsagent op Belgisch grondgebied te werken.

Bovendien is het, gezien het aantal bestaande bewakingsfuncties, essentieel dat uw contactpersoon u kan begeleiden in de verschillende specialiteiten van het beroep, op basis van een voorafgaande risicoanalyse van uw organisatie.

Voor wie is H-Security?

Elk bedrijf moet in staat zijn om zijn risico’s te beperken en veiligheid is een van de risico’s die moeten worden beperkt. En de beste manier om dit te doen is door het uit te besteden aan een erkend bedrijf als H Sécurité, voor wie veiligheid de core business is.

Tot de risico’s waarmee een bedrijf te maken kan krijgen behoren risico’s op diefstal, geweld, schade, enz.

Als u geconfronteerd wordt met deze H-Security-risico’s, beschikt u over adequate oplossingen om effectief te reageren. Onze ervaring binnen bedrijven, winkels, evenementen, industriële sites, etc., stelt u in staat om u te laten ondersteunen door een ervaren bedrijf.