Rapportagetools

Bij H-Security maken observatie en rapportage deel uit van ons DNA. Dankzij het H-Security Client Portal kunt u onze diensten nauwlettend in de gaten houden en cruciale gegevens verzamelen. Dankzij onze tool beheren onze beveiligers hun rondes, voeren ze taken uit, registreren ze incidenten en nog veel meer…

Realtime rapportage en tracking voor optimale service

Bij H-Security maken observatie en rapportage deel uit van ons DNA. Dankzij het H-Security Client Portal kunt u onze diensten nauwlettend in de gaten houden en cruciale gegevens verzamelen. Dankzij onze tool beheren onze beveiligers hun rondes, voeren ze taken uit, registreren ze incidenten en nog veel meer…

Een digitale klantenzone

Dankzij deze digitale klantendienst heeft u permanent toegang tot essentiële informatie over de diensten die u bij H-Security afneemt. Dit platform met intuïtieve dashboards en gebruiksvriendelijke rapporten geeft u een overzicht van de statistieken en resultaten. We kunnen verschillende beveiligingsoplossingen koppelen aan het portaal en eventueel zelfs automatische communicatie.

Onze rapportagetool

Onze rapporteringstool garandeert een efficiënt beheer en een efficiënte opvolging van de instructies, alsook een real-time toegang tot essentiële informatie. De applicatie maakt het ook mogelijk om acties, taken en incidenten te registreren, automatisch rapporten te genereren en e-mails te versturen. Onze tool maakt ook de controle over kennis en training mogelijk.

5 belangrijke voordelen van ons klantenportaal

24/7 beveiligde toegang tot essentiële gegevens.

Efficiënte digitale en interactieve communicatie.
Duidelijke, verrijkende en gestandaardiseerde rapporten.
Een op maat gemaakte interface in combinatie met andere oplossingen.
Een gestructureerde organisatie, beheer en opvolging van taken.

Nog vragen?

H-Sécurité FAQ’s

Onze experts beantwoorden uw meest gestelde vragen

Wat zijn de responstijden?

H-Security biedt u de mogelijkheid om in minder dan 24 uur effectieve beveiligingsdiensten op te zetten.

We streven er dus naar om in minder dan 24 uur te voldoen aan de beveiligingsbehoeften van onze klanten en dit zonder de kwaliteit van onze diensten aan te tasten.

Waarom een beveiligingsbedrijf gebruiken?

Er zijn vele redenen om gebruik te maken van een erkend beveiligingsbedrijf. Zij zijn niet alleen goedgekeurd door het ministerie van Binnenlandse Zaken, maar zijn ook de enige die gemachtigd zijn om veiligheidsdiensten te verlenen. Bovendien kan H-Sécurité ingrijpen op verschillende terreinen zoals industriële en commerciële gebouwen, evenementen, enz.

Zonder te vergeten dat u de zekerheid heeft dat de diensten op een efficiënte en kwalitatieve manier zullen worden uitgevoerd.

Zo kunnen uw medewerkers zich concentreren op hun taken en met een gerust hart werken.

Welk type beveiligingsbedrijf moet u kiezen?

Bij de keuze van een beveiligingsbedrijf kan het vervelend zijn om het type beveiligingsbedrijf te kiezen vanwege de overvloed aan beveiligingsbedrijven op de markt.

Het is essentieel om ervoor te zorgen dat de bewakers die u ter beschikking stelt een ministeriële vergunning hebben om te werken. Deze kaart is dus verplicht om als veiligheidsagent op Belgisch grondgebied te werken.

Bovendien is het, gezien het aantal bestaande bewakingsfuncties, essentieel dat uw contactpersoon u kan begeleiden in de verschillende specialiteiten van het beroep, op basis van een voorafgaande risicoanalyse van uw organisatie.

Voor wie is H-Security?

Elk bedrijf moet in staat zijn om zijn risico’s te beperken en veiligheid is een van de risico’s die moeten worden beperkt. En de beste manier om dit te doen is door het uit te besteden aan een erkend bedrijf als H Sécurité, voor wie veiligheid de core business is.

Tot de risico’s waarmee een bedrijf te maken kan krijgen behoren risico’s op diefstal, geweld, schade, enz.

Als u geconfronteerd wordt met deze H-Security-risico’s, beschikt u over adequate oplossingen om effectief te reageren. Onze ervaring binnen bedrijven, winkels, evenementen, industriële sites, etc., stelt u in staat om u te laten ondersteunen door een ervaren bedrijf.