Receptionist

Uw klanten, partners en andere bezoekers verdienen een professioneel en warm welkom die het imago van het bedrijf uitstraalt. Vertrouw hiervoor op “Welcome”, de merknaam van de receptiediensten van H-Security. Onze medewerkers voeren met een glimlach vele receptie- en toegangscontroletaken uit.

Telefonische ontvangst en receptionisten

Uw klanten, partners en andere bezoekers verdienen een professioneel en warm welkom die het imago van het bedrijf uitstraalt. Vertrouw hiervoor op “Welcome”, de merknaam van de receptiediensten van H-Security. Onze medewerkers voeren met een glimlach vele receptie- en toegangscontroletaken uit. Wil je liever twee vliegen in een klap slaan? Doe dan een beroep op een receptionist: die ontvangst en veiligheid combineert.

Receptionist en telefonist

Onze receptionisten zijn eerlijk, stipt en behulpzaam. Het zijn echte Zwitserse legermessen van de administratie. Zij beheren uw receptie, behandelen telefoongesprekken, begroeten bezoekers, … Dit alles in drie talen, met goede verbale, sociale en numerieke vaardigheden.

Receptionist

Een receptionist met veiligheidskennis houdt ook toezicht op de toegang tot uw bedrijf. Dit is de ideale manier om gevaarlijke situaties op te sporen en adequaat te reageren. Deze multi-tasking profielen zorgen voor de receptie, camera’s, toegangscontrole en brandbeveiliging. Ze zijn zelfs in staat om eerste hulp te verlenen.

5 belangrijke voordelen van H-Security’s receptie en welkomstdiensten

vriendelijke en veelzijdige medewerkers.

Snelle beschikbaarheid om de continuïteit van uw receptiedienst te garanderen.

Een flexibele service: uitbreidingsmogelijkheid met extra diensten.

Een kwalitatieve dienstverlening: diepgaande opleiding en regelmatige opvolging.

Een kostenefficiënte service: een 24-uurs receptie volgens uw budget.

Nog vragen?

H-Sécurité FAQ’s

Onze experts beantwoorden uw meest gestelde vragen

Wat zijn de responstijden?

H-Security biedt u de mogelijkheid om in minder dan 24 uur effectieve beveiligingsdiensten op te zetten.

We streven er dus naar om in minder dan 24 uur te voldoen aan de beveiligingsbehoeften van onze klanten en dit zonder de kwaliteit van onze diensten aan te tasten.

Waarom een beveiligingsbedrijf gebruiken?

Er zijn vele redenen om gebruik te maken van een erkend beveiligingsbedrijf. Zij zijn niet alleen goedgekeurd door het ministerie van Binnenlandse Zaken, maar zijn ook de enige die gemachtigd zijn om veiligheidsdiensten te verlenen. Bovendien kan H-Sécurité ingrijpen op verschillende terreinen zoals industriële en commerciële gebouwen, evenementen, enz.

Zonder te vergeten dat u de zekerheid heeft dat de diensten op een efficiënte en kwalitatieve manier zullen worden uitgevoerd.

Zo kunnen uw medewerkers zich concentreren op hun taken en met een gerust hart werken.

Welk type beveiligingsbedrijf moet u kiezen?

Bij de keuze van een beveiligingsbedrijf kan het vervelend zijn om het type beveiligingsbedrijf te kiezen vanwege de overvloed aan beveiligingsbedrijven op de markt.

Het is essentieel om ervoor te zorgen dat de bewakers die u ter beschikking stelt een ministeriële vergunning hebben om te werken. Deze kaart is dus verplicht om als veiligheidsagent op Belgisch grondgebied te werken.

Bovendien is het, gezien het aantal bestaande bewakingsfuncties, essentieel dat uw contactpersoon u kan begeleiden in de verschillende specialiteiten van het beroep, op basis van een voorafgaande risicoanalyse van uw organisatie.

Voor wie is H-Security?

Elk bedrijf moet in staat zijn om zijn risico’s te beperken en veiligheid is een van de risico’s die moeten worden beperkt. En de beste manier om dit te doen is door het uit te besteden aan een erkend bedrijf als H Sécurité, voor wie veiligheid de core business is.

Tot de risico’s waarmee een bedrijf te maken kan krijgen behoren risico’s op diefstal, geweld, schade, enz.

Als u geconfronteerd wordt met deze H-Security-risico’s, beschikt u over adequate oplossingen om effectief te reageren. Onze ervaring binnen bedrijven, winkels, evenementen, industriële sites, etc., stelt u in staat om u te laten ondersteunen door een ervaren bedrijf.