Statische bewaking

Snel en efficiënt handelen in geval van anomalieën en noodsituaties? Dit is de specialiteit van de hooggekwalificeerde en veelzijdige veiligheidsagenten van H-Security. Je kunt rekenen op hun vaardigheden. Dankzij onze lange en uitgebreide expertise werkt u samen met een partner die 100% gericht is op uw veiligheid.

Statische bewaking

Personeelscontrole, toegangscontrole en patrouilles

Snel en efficiënt handelen in geval van anomalieën en noodsituaties? Dit is de specialiteit van de hooggekwalificeerde en veelzijdige veiligheidsagenten van H-Security. Je kunt rekenen op hun vaardigheden. Dankzij onze lange en uitgebreide expertise werkt u samen met een partner die 100% gericht is op uw veiligheid.

Beveiligingsagent: van basisprofiel tot expert

Bij H-Sécurité vindt u verschillende soorten beveiligers, elk met een specifieke opleiding en functies:

Beveiligingsagent in het verkooppunt
Havenveiligheidsagent
Luchthavenbeveiliger

Eentalige veiligheidsagent: categorie SB

Tweetalige veiligheidsagent: categorie SQ

Drietalige veiligheidsagent: categorie SE

Hoofd van de post en OPS, brigadier: BI-categorie

Diepgaande screening en training

De beveiligers van H-Security worden zorgvuldig geselecteerd en gescreend. Ze worden voortdurend bijgeschoold zodat ze op een adequate en professionele manier kunnen handelen in overeenstemming met de geldende regelgeving. Om ervoor te zorgen dat aan uw beveiligingsbehoeften wordt voldaan, bieden wij een service op maat.

Effectieve 24/7 monitoring en respons

De constante aanwezigheid van bewakers heeft een afschrikkend effect en daar houdt het niet bij op. Onze agenten staan in feite in directe en permanente verbinding met de controlekamer – via uiterst technologische en uiterst betrouwbare camera-, communicatie- en beveiligingssystemen. Drietalige agenten bewaken, evalueren en beheren uw interventies door gebruik te maken van digitale technologie. Zij voeren acties uit, garanderen snelle en passende interventies en rapporteren transparant. Kortom, hun veiligheidsmanagement is proactief, geïntegreerd en innovatief.

5 belangrijke voordelen van H-Security statische bewaking

Permanente bewaking met een of meer agenten.
Bewaking en bewaking op afstand vanuit de controlekamer.
Agenten met verschillende opleidingsniveaus om verschillende taken op zich te nemen.

Hoog technologische middelen en digitale technologie voor optimale communicatie en maximale efficiëntie.

Sereniteit op maat, van preventie tot actie, in alle discretie en met inachtneming van de wet.

Nog vragen?

H-Sécurité FAQ’s

Onze experts beantwoorden uw meest gestelde vragen

Wat zijn de responstijden?

H-Security biedt u de mogelijkheid om in minder dan 24 uur effectieve beveiligingsdiensten op te zetten.

We streven er dus naar om in minder dan 24 uur te voldoen aan de beveiligingsbehoeften van onze klanten en dit zonder de kwaliteit van onze diensten aan te tasten.

Waarom een beveiligingsbedrijf gebruiken?

Er zijn vele redenen om gebruik te maken van een erkend beveiligingsbedrijf. Zij zijn niet alleen goedgekeurd door het ministerie van Binnenlandse Zaken, maar zijn ook de enige die gemachtigd zijn om veiligheidsdiensten te verlenen. Bovendien kan H-Sécurité ingrijpen op verschillende terreinen zoals industriële en commerciële gebouwen, evenementen, enz.

Zonder te vergeten dat u de zekerheid heeft dat de diensten op een efficiënte en kwalitatieve manier zullen worden uitgevoerd.

Zo kunnen uw medewerkers zich concentreren op hun taken en met een gerust hart werken.

Welk type beveiligingsbedrijf moet u kiezen?

Bij de keuze van een beveiligingsbedrijf kan het vervelend zijn om het type beveiligingsbedrijf te kiezen vanwege de overvloed aan beveiligingsbedrijven op de markt.

Het is essentieel om ervoor te zorgen dat de bewakers die u ter beschikking stelt een ministeriële vergunning hebben om te werken. Deze kaart is dus verplicht om als veiligheidsagent op Belgisch grondgebied te werken.

Bovendien is het, gezien het aantal bestaande bewakingsfuncties, essentieel dat uw contactpersoon u kan begeleiden in de verschillende specialiteiten van het beroep, op basis van een voorafgaande risicoanalyse van uw organisatie.

Voor wie is H-Security?

Elk bedrijf moet in staat zijn om zijn risico’s te beperken en veiligheid is een van de risico’s die moeten worden beperkt. En de beste manier om dit te doen is door het uit te besteden aan een erkend bedrijf als H Sécurité, voor wie veiligheid de core business is.

Tot de risico’s waarmee een bedrijf te maken kan krijgen behoren risico’s op diefstal, geweld, schade, enz.

Als u geconfronteerd wordt met deze H-Security-risico’s, beschikt u over adequate oplossingen om effectief te reageren. Onze ervaring binnen bedrijven, winkels, evenementen, industriële sites, etc., stelt u in staat om u te laten ondersteunen door een ervaren bedrijf.