Winkelinspecteur

De aanwezigheid van een winkelinspecteur is meer repressief dan ontmoedigend. In tegenstelling tot geüniformeerde statische agenten, die die duidelijk bij de ingang van de winkel worden geplaatst, zijn er inspecteurs aanwezig zonder zich bekend te maken bij klanten of uw personeel.

PREVENTIE, OBSERVATIE EN OPSPORING VAN DIEFSTAL IN BURGERKLEDING

De aanwezigheid van een winkelinspecteur is meer repressief dan ontmoedigend. In tegenstelling tot geüniformeerde statische agenten, die die duidelijk bij de ingang van de winkel worden geplaatst, zijn er inspecteurs aanwezig zonder zich bekend te maken bij klanten of uw personeel.

Interventie: Zodra een overtreding is vastgesteld, is het noodzakelijk te handelen volgens de wettelijke procedures. Afhankelijk van de procedures die met de klant zijn overeengekomen, zal uiteindelijk contact worden opgenomen om te verbaliseren. Hun missie is om de gestolen goederen terug te halen en een duidelijke boodschap te sturen naar de dieven die op heterdaad zijn betrapt.

Zij beheren ook alle administratieve aspecten met betrekking tot winkeldiefstal en begeleiden en adviseren u bij uw stappen.

Onze toegevoegde waarde:

We zijn actief in de voeding-, gereedschap- en textielsector in Brussel, Vlaanderen, Wallonië en de provincie Luik…

Opleiding: Opslaginspectie

Discretie: Willekeurig schema, agentrotatie

Uniform: burgerkleding

Nog vragen?

H-Sécurité FAQ’s

Onze experts beantwoorden uw meest gestelde vragen

Wat zijn de responstijden?

H-Security biedt u de mogelijkheid om in minder dan 24 uur effectieve beveiligingsdiensten op te zetten.

We streven er dus naar om in minder dan 24 uur te voldoen aan de beveiligingsbehoeften van onze klanten en dit zonder de kwaliteit van onze diensten aan te tasten.

Waarom een beveiligingsbedrijf gebruiken?

Er zijn vele redenen om gebruik te maken van een erkend beveiligingsbedrijf. Zij zijn niet alleen goedgekeurd door het ministerie van Binnenlandse Zaken, maar zijn ook de enige die gemachtigd zijn om veiligheidsdiensten te verlenen. Bovendien kan H-Sécurité ingrijpen op verschillende terreinen zoals industriële en commerciële gebouwen, evenementen, enz.

Zonder te vergeten dat u de zekerheid heeft dat de diensten op een efficiënte en kwalitatieve manier zullen worden uitgevoerd.

Zo kunnen uw medewerkers zich concentreren op hun taken en met een gerust hart werken.

Welk type beveiligingsbedrijf moet u kiezen?

Bij de keuze van een beveiligingsbedrijf kan het vervelend zijn om het type beveiligingsbedrijf te kiezen vanwege de overvloed aan beveiligingsbedrijven op de markt.

Het is essentieel om ervoor te zorgen dat de bewakers die u ter beschikking stelt een ministeriële vergunning hebben om te werken. Deze kaart is dus verplicht om als veiligheidsagent op Belgisch grondgebied te werken.

Bovendien is het, gezien het aantal bestaande bewakingsfuncties, essentieel dat uw contactpersoon u kan begeleiden in de verschillende specialiteiten van het beroep, op basis van een voorafgaande risicoanalyse van uw organisatie.

Voor wie is H-Security?

Elk bedrijf moet in staat zijn om zijn risico’s te beperken en veiligheid is een van de risico’s die moeten worden beperkt. En de beste manier om dit te doen is door het uit te besteden aan een erkend bedrijf als H Sécurité, voor wie veiligheid de core business is.

Tot de risico’s waarmee een bedrijf te maken kan krijgen behoren risico’s op diefstal, geweld, schade, enz.

Als u geconfronteerd wordt met deze H-Security-risico’s, beschikt u over adequate oplossingen om effectief te reageren. Onze ervaring binnen bedrijven, winkels, evenementen, industriële sites, etc., stelt u in staat om u te laten ondersteunen door een ervaren bedrijf.