Woonwijken & villa’s

Mobiele bewaking is de bescherming van woonplaatsen, zoals woonwijken en villa’s, zijn op het eerste gezicht een dienst waar onze klanten veel vraag naar hebben. Dit is ideaal en vooral essentieel als u geen permanent intern beveiligingsteam heeft.

Preventie- en controlerondes van woningen en villa’s

Mobiele bewaking is de bescherming van woonplaatsen, zoals woonwijken en villa’s, zijn op het eerste gezicht een dienst waar onze klanten veel vraag naar hebben. Dit is ideaal en vooral essentieel als u geen permanent intern beveiligingsteam heeft.

Afschrikken door preventie

In overleg met onze experts bepaalt u de frequentie en de duur, de route en de controlepunten van de preventieve rondes. Heb je te maken met een noodsituatie? Is er een alarm afgegaan? Is uw bewakingscamera niet in orde? De meldkamer stuurt onmiddellijk de dichtstbijzijnde veiligheidsagenten naar de locatie om 24 uur per dag binnen- en buitencontroles uit te voeren.

Snelle reactie en actie 24 uur per dag, 7 dagen per week

De dichtheid van ons netwerk garandeert de kortste reactietijden. De interventies van de H-beveiligingsagenten worden uitgevoerd volgens de regels: ze krijgen de beste beveiligingsopleiding die op de Belgische markt beschikbaar is.

Volledige beveiliging met extra diensten

Onze dienst gaat veel verder dan surveillancerondes en -interventies: videobewaking, intelligent sleutelbeheer, verificatie- en traceerbaarheidsdiensten, evacuatieplannen en temperatuurmetingen. Kortom, alles wat een totale veiligheid garandeert dankzij een transparante en aangepaste aanpak, inclusief real-time monitoring en rapportering.

3 belangrijke voordelen van H-Security’s residentiële beveiligingsdiensten

Een oplossing die op uw gemak is geprogrammeerd en dus aan uw dagelijkse behoeften voldoet.

Een transparante aanpak en real-time rapportage.

Een combinatie van preventie en snel ingrijpen.

Nog vragen?

H-Sécurité FAQ’s

Onze experts beantwoorden uw meest gestelde vragen

Wat zijn de responstijden?

H-Security biedt u de mogelijkheid om in minder dan 24 uur effectieve beveiligingsdiensten op te zetten.

We streven er dus naar om in minder dan 24 uur te voldoen aan de beveiligingsbehoeften van onze klanten en dit zonder de kwaliteit van onze diensten aan te tasten.

Waarom een beveiligingsbedrijf gebruiken?

Er zijn vele redenen om gebruik te maken van een erkend beveiligingsbedrijf. Zij zijn niet alleen goedgekeurd door het ministerie van Binnenlandse Zaken, maar zijn ook de enige die gemachtigd zijn om veiligheidsdiensten te verlenen. Bovendien kan H-Sécurité ingrijpen op verschillende terreinen zoals industriële en commerciële gebouwen, evenementen, enz.

Zonder te vergeten dat u de zekerheid heeft dat de diensten op een efficiënte en kwalitatieve manier zullen worden uitgevoerd.

Zo kunnen uw medewerkers zich concentreren op hun taken en met een gerust hart werken.

Welk type beveiligingsbedrijf moet u kiezen?

Bij de keuze van een beveiligingsbedrijf kan het vervelend zijn om het type beveiligingsbedrijf te kiezen vanwege de overvloed aan beveiligingsbedrijven op de markt.

Het is essentieel om ervoor te zorgen dat de bewakers die u ter beschikking stelt een ministeriële vergunning hebben om te werken. Deze kaart is dus verplicht om als veiligheidsagent op Belgisch grondgebied te werken.

Bovendien is het, gezien het aantal bestaande bewakingsfuncties, essentieel dat uw contactpersoon u kan begeleiden in de verschillende specialiteiten van het beroep, op basis van een voorafgaande risicoanalyse van uw organisatie.

Voor wie is H-Security?

Elk bedrijf moet in staat zijn om zijn risico’s te beperken en veiligheid is een van de risico’s die moeten worden beperkt. En de beste manier om dit te doen is door het uit te besteden aan een erkend bedrijf als H Sécurité, voor wie veiligheid de core business is.

Tot de risico’s waarmee een bedrijf te maken kan krijgen behoren risico’s op diefstal, geweld, schade, enz.

Als u geconfronteerd wordt met deze H-Security-risico’s, beschikt u over adequate oplossingen om effectief te reageren. Onze ervaring binnen bedrijven, winkels, evenementen, industriële sites, etc., stelt u in staat om u te laten ondersteunen door een ervaren bedrijf.